joi, 13 noiembrie 2008

Liberalii fura de unde pot...

Liberalii isi asuma, fara jena, realizarile PSD.
Va fi o schimbare. Oamenii cunosc faptul ca, majoritatea investitiilor, atat la nivel national cat si la nivel de judet, au fost facute de catre PSD. De asemenea, investitiile care se deruleaza acum in judet, au fost sustinute si votate de catre consilierii Partidului Social Democrat, altfel, acestea nu ar fi existat. Liberalii incearca sa pacaleasca electoratul, prin asumarea acestor realizari. Le reamintesc celor de la PNL ca mai au doar 17 zile de guvernare!
Oricum, voturile vor merge in mare masura catre candidatii PSD, iar prezenta la urne va fi mult mai mare fata de estimarile initiale.
Totodata, ii atrag atentia domnului Dumitru Beianu ca, in calitate de presedinte al COnsiliului Judetean, el trebuie sa negocieze privatizarea CET-ului, si nu primarul Lucian Iliescu.

miercuri, 5 noiembrie 2008

Sa nu uitam

Sloganul e o iluzie, pentru toti românii. Românii au avut nevoie de noi si au în continuare. PSD a demonstrat fortã si a fost întotdeauna alãturi de cetãtenii acestei tãri. Un rol deosebit în semnarea tratatului de aderare la UE l-a avut presendintele PSD, Mircea Geoanã. România a înregistrat o crestere economicã deosebitã, în perioada 2001-2004, datoritã premierului Adrian Nãstase. Sã nu uitãm ce a fãcut pentru tara noastrã Ion Iliescu, cãruia îi datorãm foarte multe. Sã nu-l uitãm pe acela care a sprijinit proiectul de modernizare a drumului european Giugiu-Bucuresti, Miron Mitrea. Acesta este PSD. PSD vorbeste despre principii si valori. Pe 30 noiembrie, trebuie sã ne prezentãm cu totii la vot. Sã mergeti în teritoriu si sã spuneti oamenilor cã PSD a mãrit pensiile si salariile, a asigurat protectie socialã cetãtenilor acestei tãri. Vã multumesc si dati-mi posibilitatea sã intru în Parlamentul României, pentru dumneavoastrã.

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Crizã de valori în PD-L Giurgiu

Democrat-liberalii sunt într-o profundã criza de idei si acest lucru se întâmplã pe fondul lipsei de valori.
Democrat-liberalii giurgiuveni au început sã racoleze oameni de pe centura politicii, ceea ce denotã cã sunt într-o profundã crizã de valori autentice. Nu mã impresioneazã atât de mult iesirile agresive ale pedelistilor, cât mã deranjeazã modul în care ponegresc contracandidatii de la celelalte formatiuni politice. Agresivitatea de care dau dovadã acum, înainte de campania electoralã, este o încercare palidã de a-si ascunde neputinta. Este clar! Cu astfel de oameni, PD-L nu are cum sã îi înteleagã, sã îi asculte si sã îi sprijine pe giurgiuveni. Copiindu-l pe seful lor de la Cotroceni, care nu a fãcut nimic concret de când a intrat în politicã, tipã si ei convinsi fiind cã numai asa îsi pot vedea linistiti de interesele personale”.